OPS krijgt officiële CueScore live-score premiere

OPS krijgt officiële CueScore live-score premiere

CueScore is geweldig software om mee te werken. Het maakt het leven van de toernooileiding een stuk eenvoudiger. Je kunt kiezen uit alle denkbare wedstrijdschema’s, je voegt spelers toe en in ons geval doen de spelers dat zelf, je drukt op loten en alles staat voor je klaar. Het is slechts een kwestie van het invullen van een tafelnummer, op start klikken en hard schreeuwen wie op welke tafel speelt. Achteraf kun je verschillende data aflezen, zoals hoe lang de wedstrijden geduurd hebben en de winst-verlies percentages van spelers bekijken.

Na de officiële test tijdens de Distel Cup en het amateur toernooi van het Rotterdam Open, mogen wij, met dank aan Gino De Ruyter, tijdens het 2e OPS Championship gebruik maken van de nieuwste CueScore software! Elke tafel wordt voorzien van een tablet waarop spelers hun score, aantal ballen en games in ons geval, kunnen invullen waarna deze direct op CueScore weergegeven wordt. Je kunt dus al onze one pocket wedstrijden tot op de bal volgen!

Share this Post