Marc Bijsterbosch wint ook het 2e OPS Championship

Marc Bijsterbosch wint ook het 2e OPS Championship

Marc Bijsterbosch zet zijn winning one pocket streak voort. Na zijn overwinning van het debuut toernooi van de One Pocket Series in Hague 5 vorige maand, wint hij ook het 2e OPS Championship in het geweldig mooie poolcentrum de Distel in Roosendaal. Hij gaat daarmee dik aan de leiding in het klassement. In de finale was hij met 3-1 te sterk voor Pepijn de Wit, die met zijn 2e plek van vandaag ook op de 2e plek van de OPS ranking beland. Ivar Saris, die helaas zijn wedstrijd met een spannende shoot out van Marc verloor, en Tim Jonkman mochten het podium op plek nummer 3 bestijgen. Kijk hier voor alle uitslagen. Klik hier om de ranking stand te bekijken.

Dank aan alle spelers die vandaag hebben meegedaan en de vrijwilligers die ons een handje hebben geholpen. Het was weer een mooie one pocket dag in een mooi poolcentrum met mooie mensen en een leuke sfeer. Tot 27 augustus in Plan B!

Een aantal foto’s van spelers bij de laatste 8 

 

Share this Post