Ivar Saris wint 3e OPS Championship

Ivar Saris wint 3e OPS Championship

Het 3e One Pocket Series Championship in Plan B Overtoom kent een nieuwe winnaar! Ivar Saris heeft in de finale de tweevoudig winnaar en leider van de OPS ranking Marc Bijsterbosch weten te overmeesteren. Hij deelde een rake klap uit met een 3-0 overwinning in het snelste toernooi van de tour.

De dag begon om 11:00 uur met een vol deelnemersveld en een aantal nieuwe namen binnen de One Pocket Series. Met een viertal tafels minder dan het vorige toernooi, waren we 3 uur eerder klaar. Het was een mysterieus, maar vlot verloop. Er werden in totaal slechts 9 shoot outs geschoten.

De laatste 8 ziet er als volgt uit:

1. Ivar Saris
2. Marc Bijsterbosch
3. Thomas Kirsch
4. Pepijn de Wit
5. Sanne Krom
6. Nimesha Perera
7. Adam Clarke
8. Chris Alexander

Adam Clarke, die in voorrondes van Marc Bijsterbosch won, moest in de kwartfinale weer aantreden tegen Marc. Hij was klaar voor revanche en won deze keer met 3-1. Sanne Krom moest zijn meerdere erkennen in de Duitse one pocket liefhebber Thomas Kirsch tijdens zijn kwartfinale wedstrijd. Ivar Saris wist te winnen van Chris Alexander, de Noord Ierse verrassing van de dag en Pepijn de Wit won zijn partij van Nimesha Perera.

Tijdens de halve finale kreeg Pepijn een donut om zijn oren van Ivar en Marc won met 3-1 van Thomas. Zo stond de tweevoudig winnaar voor de 3e keer op rij in de finale maar Ivar wist hem deze keer te slim te zijn en pakt daarmee de titel. Kijk hier voor alle uitslagen.

Share this Post