OPS 2017 een daverend succes

OPS 2017 een daverend succes

Pepijn de Wit, tevens de toernooi directeur van de One Pocket Series, heeft afgelopen zondag de Grand Finale 2017 in Hague 5 gewonnen. In de finale speelde hij tegen de Duitser Thomas Kirsch die hiermee zijn beste prestatie van de tour heeft geleverd. Tim Jonkman en Tim De Ruyter hebben de 3e prijs weten te bemachtigen. Nimesha Perera wint de MKB-Expert shoot-out ranking en Same Afzali wist op het allerlaatst nog het side event te winnen. De grote afwezigen waren de tweevoudig winnaar Marc Bijsterbosch en Ivar Saris wie het 3e evenement wist te winnen. Zij hadden internationale pool verplichtingen en konden helaas niet bij de finale dag aanwezig zijn. Kijk hier voor alle resultaten van de Grand Finale.

De One Pocket Series heeft een geweldig debuut gemaakt dit jaar en al onze verwachtingen zijn overtroffen. Het eerste evenement was een spannende test voor de nieuwe opzet en het format. Het bleek een succesvolle formule. Er was veel animo en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Elk open toernooi hanteerden we een reservelijst, elk toernooi was binnen de tijdsgrenzen afgelopen en elk toernooi waren blije gezichten van enthousiaste One Pocketeers te zien. Kortom, geweldig!

We lijken pioniers te worden op One Pocket gebied in Nederland en hopen dat dit voor het hele continent gaat gelden, want deze tour dient een groter doel dan alleen onszelf. Wij willen niet alleen One Pocket toernooien aanbieden, maar ook pool spelers in Nederland en Europa inspireren One Pocket te gaan spelen en toernooi organisatoren om One Pocket evenementen te organiseren om zo een grotere Europese One Pocket community te creëren. Laten wij het voorbeeld zijn dat het mogelijk is! One Pocket (Series), the new cool!

Graag willen wij, de organisatie, alle spelers en vrijwilligers bedanken voor hun deelname en het bijdragen aan het succes van de tour. Een speciaal dankwoord gaat uit naar Frederique Rijsdijk die ons elk evenement van schitterende foto’s heeft voorzien, Gino De Ruyter die alles met CueScore voor ons heeft geregeld en voor zijn organisatorisch advies, Frans van Tatehoven voor het aandragen van ideeën en het sponsoren (als hoofd sponsor) van de tour, Marijn ten Thij voor de wedstrijdleiding en Steven Verharen, Angela Dirken en Rolf van As voor hun eindeloze support door de jaren heen. Ook willen wij natuurlijk onze sponsors in het bijzonder bedanken: Hague 5, MKB-Expert, Pool & Biljart centrum De Distel, Plan B Overtoom en Cued Clothing.

We gaan de komende maanden werken aan de One Pocket Series 2018. Houdt ons dus in de gaten! Tot volgend jaar!

Share this Post