Ivar Saris heerst en wint ook 2e OPS Open 2018

Ivar Saris heerst en wint ook 2e OPS Open 2018

Vorig weekend, op 13 mei, won Ivar Saris zijn 3e One Pocket Series toernooi, 2 daarvan dit jaar, en staat hiermee op eenzame hoogte op de OPS ranking. In de finale won hij met 3-1 van Tim De Ruyter die met deze 2e plek, en 3e plaats op het vorige OPS Open, op nummer 2 van de ranking komt te staan. Hij wordt gevolgd door Pepijn de Wit op plek 3, Tim Jonkman op 4, Alex Lely op 5, Nimesha Perera op 6, Thomas Kirsch op 7 en Bart Smeyers op 8. Bekijk de volledige ranking hier.

Het afgelopen one pocket evenement in Pool & Biljartcentrum de Distel was het eerste toernooi uit de toernooienreeks met een tegenvallend aantal deelnemers, slechts 21. Kwam het doordat het moederdag was? Misschien had er een kortingsdeal voor alle moeders bij gemoeten voor een one pocket retreat. Desalniettemin waren er weer leuke partijen en lange grinds bij!

De top 8 zag er als volgt uit:

  1. Ivar Saris
  2. Tim De Ruyter
  3. Pepijn de Wit
  4. Tim Jonkman
  5. Bart Smeyers
  6. Jan van Lierop
  7. Marko Nielsen
  8. Thomas Kirsch

Bekijk alle resultaten op CueScore. De mooie creatieve foto’s van Frederique Rijsdijk zijn op onze facebook pagina te vinden.

Het volgende toernooi staat gepland op 17 juni in Poollokaal de Gracht in Amsterdam. Je kunt je inschrijven via de volgende link: https://cuescore.com/tournament/3e+One+Pocket+Series+Open/2142393.

Share this Post