2e OPS Open 2018 degradeerd naar KNBB-B toernooi

2e OPS Open 2018 degradeerd naar KNBB-B toernooi

Wij willen de spelers die mee hebben gedaan aan het 2e OPS Open in de Distel op 13 mei graag op hoogte stellen van het volgende. Door het niet behalen van het minimum aantal deelnemers zal dit toernooi van een KNBB-A toernooi degraderen naar een B-toernooi met de daarbij behorende ranking punten. De punten zullen binnenkort door de KNBB worden aangepast. Dit kan dus jou plaats op de huidige pool ranking Nederland beïnvloeden.

We hopen uiteraard het volgende toernooi weer vol te krijgen. Op 17 juni wordt het 3e ranking toernooi gespeeld. Deze wordt gehouden in poollokaal de Gracht in Amsterdam. Je kunt je inschrijven via de volgende link: https://cuescore.com/tournament/3e+One+Pocket+Series+Open/2142393. Tot dan!

Share this Post